מידע נוסף
צורת חיתוך |
---|
₪120.00 לק"ג
אונטריב או אונטר-ריב מכונה באנגלית "Chuck". מדובר בנתח גדול שמתחיל בצוואר הפרה ונמשך לכיוון הבטן. לנתח טעמים חזקים ועמוקים בעיקבות קירבתו לנתח האנטריקוט ממנו הוא מקבל חלק מטעמי הבשר העמוקים שלו. הנתח מומלץ בעיקר לבישול ארוך, לקדרות, למרקים ולחמין אך מהחלק המשויש יותר שלו ניתן גם להכין סטייקים מעולים.
Phone: 09-7889990
Address: Derech HaMeyasdim, Moshav Herut
Opening Hours:
Sunday – 9:00 – 15:00
Monday-Thursday – 8:00 – 15:00
Friday – 8:00 14:00